Zonwering

Paul Bras Klusservice heeft ervoor gekozen om Suncircle zonwering in het pakket op te nemen.
Suncircle is een toonaangevend producent van rolluiken, screensafes en andere zonwering. Deze markt is snelgroeiend omdat dit product meerdere functies heeft: geluids- en warmtewerend, isolerend en diefstalbeveiliging

Screens
Soms is er geen plaats voor een uitvalzonnescherm. Vaak is een vlakhangende zonnewering minder opvallend en daarmee mooier. De vlakhangende zonweringen van ScreenProtect zijn ijzersterk door het gebruik van glasvezel en bovendien windvast.

Kleurmogelijkheden
Alle screens zijn duurzaam en sterk dankzij de hoogwaardige aluminium lijst en het ijzersterke doek dat wordt geweven uit glasvezeldraden. Er is keuze uit een mooie doekcollectiemet wel 50 kleuren. Het garnituur wordt standaard in RAL 9001 uitgevoerd.

Wel het uitzicht, niet de inkijk
Het screendoek van ScreenProtect is enigszins open van structuur, waardoor het zicht van binnen naar buiten behouden blijft. De inkijk van buiten naar binnen is overdag echter vrijwel nihil. Het zonlicht wordt voor zo'n 85% gefilterd. Deze weinig opvallende zonwering door de kleine kast is zeer effectief.

Bediening
De ScreenProtect wordt elektrisch bediend. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de ScreenProtect zowel met een vaste schakelaar als met een afstandsbediening te bedienen. Op de Trendy 5 handzender kunnen zelfs 5 producten individueel bediend worden.